Hiihtojaosto: Etusivu

Hiihtokauden päättäjäisiä vietettiin 27.4 Aakonmajalla.

Päättäjäisissä palkittiin kauden aikana menestyneitä ja ahkeria hiiihtäjiä. Tilaisuudessa muisteltiin mennyttä kautta ja suunniteltiin tulevaa. Tapahtumassa oli näytillä myös upea Teamskiersin täydenpalvelun huoltorekka.

Hiihtojaosto kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita, talkoolaisia ja muita mukana olleita. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!!

Palkittavien listaan pääset TÄSTÄ

Aakonmajalla sää helli koulujenvälisiä hiihtokisoja

Tästä klikkaamalla tuloksiin

Tänään vietimme Aakonvuoren maastoissa hiihtokoulun päätösjuhlaa. Makkaranpaiston ja pienen napostelun lomassa laskettiin pulkkamäkeä, kisailtiin ampumahiihtoradalla ja pidettiin sprinttihiihtokisat.

Hiihtokoulussa on tällä kaudella ollut mukana lähes 40 erittäin motivoitunutta hiihtäjää. Kiitos teille kaikille ja nähdään samoissa merkeissä myös ensi syksynä.

Nautitaan nyt vielä hiihdellen kevään hienosta hiihtokeleistä!

Latukone
Klikkaa kuvaa!
Pääset näkemään milloin ladut on huollettu!

Kauden sarjahiihdot ovat takanapäin. Sarjahiihtojen kauden päätti Hippo-Hiihdot. Kiitämme Suomenselän Osuuspankkia ja erittäin runsaslukuista osallistujamäärää. Ensi vuonna jatketaan!

Tuloksiin pääset tästä.

Valokuvia kisoista löytyy tästä. Kiitämme Kaijaa hienoista kuvista!

Iissä järjestetty maakuntaviesti 2018 sujui hiihtäjiltämme loistavasti. Minisompan joukkueiden menestys kertoo, että hiihtäjiä on tulossa Haapavedeltä myös jatkossa. Lisää kuvia ja juttua kisoista tulossa myöhemmin lisää.

Muistellaan välillä vanhoja.

Kuvan takana lukee Maakuntaviesti 1957

Tunnetko ketä mestarihiihtäjiä kuvassa on?

Tulevia tapahtumia

Ei tapahtumia

Hiihtojaosto: Ajankohtaista

Hiihtokauden päättäjäiset

18.4.2017
Kauden päättäjäistilaisuus 26.4. klo 18:30 Aakonmajalla. Tilaisuudessa palkitaan vähintään kolme kertaa sarjahiihtoihin osallistuneet sekä kansallisissa kilpailuissa menestyneitä hiihtäjiämme. Kaikki mukaan! Tervetuloa!

Hiihtojaoston erittäin tärkeänä tavoitteena on omalta osaltamme lisätä lasten, nuorten ja aikuisten aktiivista liikkumista. Viime vuosien tapaan myös kaudella 2016-2017 hiihtokoulut toimivat reippaissa ja iloisissa merkeissä.

Sarjahiihdot järjestämme tulevilla lumilla kuten ennenkin.

Kaikista hiihtoon liittyvistä asioista voit ottaa rohkeasti meihin yhteyttä!