Hiihtojaosto: Etusivu

Haun hiihtäjät kiittävät Virkiä Eloa kesän treeneistä!

HIIHTOLEIRI ROKUALLA 27 - 29.7.2018

Säät ja harjoitteluolosuhteen suosivat kesän hiihtoleiriä Rokuan upeissa maastoissa. Innokkaan hiihtäjät ja huoltajat saivat leirin aikana harjoitella erittäin monipuolisesti. Leirin harjoitteluohjelmaan kuului apinarataa, sauvarinnettä, rullahiihtoa, suojalkapalloa, vaellusta ym. Harjoituksen jälkeen oli virkistävää pulahtaa Rokuan kirkkaisiin järviin uimaan.

Iltaohjelmasta vastasi tietenkin miedän oma MadeleinShow. Tällä kertaa siitä nähtiin jakso 3/10. Luvassa on jälleen lisää seuraavalla leirillä. Pöytätenniksen oma pelimuoto 1+2 alkoi toimia kovan harjoittelun jälkeen moitteettomasti.

Huoltajat kiittää innoikkaita leiriläisiä. Tästä on hyvä jatkaa.

Tästä klikkaamalla pääset leirin valokuviin.

Aakonmajalla sää helli koulujenvälisiä hiihtokisoja

Tästä klikkaamalla tuloksiin

Tänään vietimme Aakonvuoren maastoissa hiihtokoulun päätösjuhlaa. Makkaranpaiston ja pienen napostelun lomassa laskettiin pulkkamäkeä, kisailtiin ampumahiihtoradalla ja pidettiin sprinttihiihtokisat.

Hiihtokoulussa on tällä kaudella ollut mukana lähes 40 erittäin motivoitunutta hiihtäjää. Kiitos teille kaikille ja nähdään samoissa merkeissä myös ensi syksynä.

Nautitaan nyt vielä hiihdellen kevään hienosta hiihtokeleistä!

Latukone
Klikkaa kuvaa!
Pääset näkemään milloin ladut on huollettu!

Kauden sarjahiihdot ovat takanapäin. Sarjahiihtojen kauden päätti Hippo-Hiihdot. Kiitämme Suomenselän Osuuspankkia ja erittäin runsaslukuista osallistujamäärää. Ensi vuonna jatketaan!

Tuloksiin pääset tästä.

Valokuvia kisoista löytyy tästä. Kiitämme Kaijaa hienoista kuvista!

Iissä järjestetty maakuntaviesti 2018 sujui hiihtäjiltämme loistavasti. Minisompan joukkueiden menestys kertoo, että hiihtäjiä on tulossa Haapavedeltä myös jatkossa. Lisää kuvia ja juttua kisoista tulossa myöhemmin lisää.

Muistellaan välillä vanhoja.

Kuvan takana lukee Maakuntaviesti 1957

Tunnetko ketä mestarihiihtäjiä kuvassa on?

Tulevia tapahtumia

Ei tapahtumia

Hiihtojaosto: Ajankohtaista

Nuorten hiihtäjien kesätreenit alkavat!

29.5.2018
Mini- ja hopeasompaikäisten kesäharjoitukset alkavat torstaina 31.5. klo 18:30 Hyttikallion koululla. Valmentajina toimivat uuden hyvnvointiyrityksemme pätevät ohjaajat ja kokeneet hiihtäjät Roosa Juuska ja Veera Partanen. Osallistumismaksu 25€. Kaikki mukaan! https://www.haapavedenurheilijat.fi/@Bin/1038414/Ohjelma.pdf

Hiihtojaoston erittäin tärkeänä tavoitteena on omalta osaltamme lisätä lasten, nuorten ja aikuisten aktiivista liikkumista. Viime vuosien tapaan myös kaudella 2016-2017 hiihtokoulut toimivat reippaissa ja iloisissa merkeissä.

Sarjahiihdot järjestämme tulevilla lumilla kuten ennenkin.

Kaikista hiihtoon liittyvistä asioista voit ottaa rohkeasti meihin yhteyttä!