PM-HIIHDOISSA HURJAA REVITYSTÄ HIIHTÄJILLÄ

26.2.2014

Iloiset ja vauhdikkaat hiihtäjätyttömme vasemmalta Vilma, Mari, Anni, Essi ja Aino-Maria

Viikonloppuna Virpiniemessä käydyissä Pohjois-Pohjanmaan piirin hiihdon piirinmestaruuskilpailuissa Haapaveden Urheilijoiden nuoret hiihtäjät kahmivat mitaleja oikein urakalla. Mukana meiltä oli 11 hiihtäjää ja saaliina tuli kahdeksan mitalia.

Lauantaina hiihdettiin perinteisen henkilökohtaiset matkat. Vaativissa nollakelin olosuhteissa käydyssä kilpailussa piirinmestaruuteen hiihtivät N14 Anni Huovinen ja M18 Jussi Rytky. Hopealle N13 Mari Rantakangas ja N18 Roosa Juuska. Pronssille ylsivät N12 Jenna Jokinen, M13 Antti-Olavi Rytky, N14 Vilma Rytky ja M20 Matti Linna.

Sunnuntain viesteissä meiltä oli mukana N14 sarjassa kaksi joukkuetta. Ykkösjoukkue karkasi kilpailijoilta heti avausosuudella kun Anni Huovinen jätti muut reilun 35 sekunnin päähän. Toisella osuudella Aino-Maria Linna kasvatti eron liki minuuttiin. Ankkurin Mari Rantakankaan tehtävä oli varmistaa tytöille ylivoimainen voitto. Kakkosjoukkue Jenna Jokinen, Essi Rantakangas ja Vilma Rytky sijoittui viidenneksi.