MM- Lahti 2017

Olemme järjestämässä kisamatkaa Lahden MM-hiihtoihin sunnuntaille 26.2. Lähtö on aamulla Haapavedeltä ja paluu samana iltana. Ohjelmassa parisprintit, yhdistetyn joukkuekisa ja mäkihypyn sekajoukkuekisa.

Matkan hinta on lapset 85€/hlo ja aikuiset 95€/hlo sisältäen linja-automatkan ja pääsyliput stadionille katsomoihin B2-E2. Pääsyliput hankkii ryhmälippuna Haapaveden Urheilijat.

Sitovat ilmoittautumiset 22.1.2017 mennessä osoitteeseen janne.rytky(at)rksoy.fi tai 0400 793052

 

Olemme Superjakelijoita, osta Lahti2017 -kisalippusi meidän kauttamme!  Tuet samalla seuramme nuorisotoimintaa!

Superjakelija on Lahti2017 -kisalippuja myyvä seura, joka saa jokaisesta seuran kautta ostetusta kisalipusta 15 % tuoton seuran nuorisotoimintaan. 
Lipun ostaminen seuramme kautta on helppoa: liput Lahti2017-banneria klikkaamalla. Bannerin löydät oikeasta palkista. 
Linkki on yksilöity seurallemme ja se ohjautuu suoraan Ticketmasterin lipunmyyntijärjestelmään. Kisaliput ovat siis Superjakelijoilta ostettuina täysin saman hintaisia kuin suoraan Ticketmasterilta ostetut liput. 
Yksittäisten päivien liput ovat nyt myynnissä. 
Päiväkohtaiset ohjelmat löydät osoitteesta www.lahti2017.fi ja liitteestä. 
Pohjoismaisten hiihtolajien MM-kilpailut Lahdessa tulevat olemaan yksi Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden merkittävimmistä tapahtumista. Satavuotisjuhlat ja ennätykselliset seitsemännet MM-kisat samassa paikassa on tapaus, joka ei tämän sukupolven aikana toistu. 
Luodaan yhdessä kisafiilistä ja lähdetään kannustamaan urheilijamme voittoon!

Haapaveden Urheilijat
Olli-Pekka Jokinen
0400 174498