HaU Huskien päivitetty ohjeistus koronan leviämisen ehkäisemiseksi

9.10.2020

 

Korona-virus -tartunnat ovat lisääntyneet myös Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueella viimeisten viikkojen aikana. Seuraamme tiedotteita ja alueellisia suosituksia päivittäin ja reagoimme muutoksiin nopeasti. Tällä hetkellä Haapavedellä tilanne on vielä rauhallinen ja kaikkien yhteinen toive on, että harrastustoiminta voisi jatkua keskeytyksettä. 

 

Tällä hetkellä voimassa olevat, myös yleisöä koskevat varotoimet ovat seuraavat:

 

Turvaetäisyydet

Etäisyydet huomioidaan jonottaessa, aulatiloissa ja katsomossa. Seurueiden välille jätetään kahden metrin turvaetäisyys.

 

Käsi- ja yskimishygienia

Kädet pestään huolellisesti hallille tullessa. Jos käsien pesu ei ole mahdollista, käytetään käsidesiä. Yskitään ja aivastetaan kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaan.

 

Kasvomaskit tai hengityssuojaimet

Suomen jääkiekkoliiton ohjeen mukaan kaikkien yli 15-vuotiaiden tulee käyttää hengityssuojainta jäähallilla. Ainoastaan pukuhuoneessa, pelaaja-aitiossa ja jäällä olevien pelaajien/tuomareiden ei tarvitse pitää hengityssuojainta. Ottelutoimitsijoiden tulee käyttää kasvomaskia koko ottelutapahtuman ajan.

 

Jäähallin sisätilojen rauhoittaminen

Vältetään ylimääräistä vapaata oleskelua jäähallin sisätiloissa. Pukukoppikäytävällä tai pelaaja-aitiossa ei saa oleskella joukkueeseen kuulumattomia henkilöitä!

 

Kioskissa asioiminen

Kioski pidetään kiinni toistaiseksi.

 

Ottelutapahtumat

Halliin otetaan yleisöä 50% hallin kapasiteetista. Jokaisella katsojalla tulee olla kasvomaski koko ottelutapahtuman ajan.

 

Tule hallille vain terveenä. Hallille ei saa tulla, jos olo on flunssainen, kuumeinen tai hengitystieoireinen!


 

Pelaajia ja joukkueiden toimintaa koskevat aiemmat ohjeet ovat edelleen voimassa. Tiedotetta päivitetään paikallisten ohjeistusten mukaisesti reaaliajassa.