Kiekkokoulu INFO

14.10.2020

Alle on listattu muutamia käytännön ohjeita kiekkokoulua varten. Muistathan lisäksi Huskien koronaohjeet.

 

HARJOITUKSIIN SAAPUMINEN: Hallille kannattaa tulla hyvissä ajoin, noin 15 min ennen harjoituksen alkua. Näin luistimet ja vaatteet ehtii vaihtaa rauhassa eikä jäälle tule kiire. Myös wc:ssä kannattaa käydä ennen jäälle tuloa. Kannattaa varautua siihen, että pukuhuoneet ovat välillä ruuhkaisia.

Muistathan, että koululaisella tulee olla ristikkokypärä. Tällä ehkäisemme kasvojen osumista jäähän, luistintukeen tai kaukalon laitoihin sekä vaarallisia luistimen viiltoja.

 

PUKUKOPPI: Luistimet ja vaatteet voi vaihtaa jäähallin pukukopissa. Hallin aulassa ilmoitustaululla tai sisääntulon yhteydessä on lista mikä pukukoppi(t) on varattu luistelukoulun käyttöön (yleensä nro4). Pyydämme käyttämään vain meille kyseiselle tunnille varattuja pukuhuoneita, koska jäähalleilla on monia muitakin käyttäjäryhmiä. Mitään arvokasta ei kannata jättää pukuhuoneisiin, koska pukuhuoneet eivät ole lukittuna harjoitusten aikana. Luistelukoululaisten suuresta määrästä johtuen pukukopit saattavat välillä ruuhkautua ja omista varusteista tulee huolehtia asianmukaisesti. Seura ei vastaa luistelukoulun aikana kadonneista tai vaurioituneista tavaroista. Vaatteet ja teräsuojat on hyvä nimikoida.

 

TIEDOTUS: Luistelukoulun tiedotus tapahtuu seuran netti- ja Facebook-sivujen kautta.

 

MAKEISET: Karkkien ja purkan syönti jäällä on ehdottomasti kielletty turvallisuuden vuoksi.

 

MUUTOKSET HARJOITUSAIKOIHIN: Muutoksia harjoitusaikoihin saattaa tulla johtuen jääkiekkoturnauksista ym. hallien tapahtumista. Muutoksista pyritään ilmoittamaan mahdollisimman hyvissä ajoin seuramme nettisivuilla luistelukoulun sivulla tai sähköpostitse. Seura ei ole velvollinen järjestämään korvaavia tunteja peruuntuneille tunneille, jotka johtuvat luistelukoulusta riippumattomista syistä.

Esim. jääkiekkoturnauksista, kilpailuista, tms.

 

TAITOJEN KARTTUESSA: Voi siirtyä ikäluokkansa U8-joukkueeseen.