Pesiskerho alkaa!

27.5.2019

Kesän 2019 pesiskerho alkaa pesäpallokentällä maanantaina 3.6.2019!

 

Pesäpallokerho on tarkoitettu kaikille n.7-10-vuotiaille pesiksestä kiinnostuneille tytöille ja pojille. Aiempaa kokemusta lajista ei siis tarvita vaan rentoa ja reipasta mieltä.

 

Pesiskerho pidetään pesiskentällä maanantaisin ja torstaisin klo 17-18.00. Pesiskerhossa on tarkoitus tutustua pesäpallon lajitaitoihin ja harjoitella pelaamista rennoin mielin. Mukaan tarvitset vain liikkumiseen sopivat vaatteet ja jalkineet, mutta jos omistat räpylän,mailan tai kypärän ota ne toki mukaan. Juomapullo on myös hyvä varata mukaan. Kaikkia tarvittavia varusteita löytyy kyllä seuralta. Seuran puolesta ei tule vakuutusta mutta sen voi halutessaan hankkia ostamalla pesispassin osoitteesta: https://pesapallo.lisenssikauppa.fi/shop/  pesispassi maksaa 10€ ja sen mukana tulee vakuutus, joka on voimassa pesiskerhoissa ym. Lasten ja nuorten harrastepesis toiminnassa. 

 

Ilmoittautua ei tarvitse ennakkoon, riittää kun vain tulet kentälle. Pesiskerhon ohjaajana toimii Tarmo Ryyti, jolta voi kysellä lisätietoa puh. 040 5110494