Kausimaksut

Kausimaksut 2021-2022

 

2010 ja myöhemmin syntyneet:

- Harrastehiihtäjän kausimaksu 30 €

*sisältää hiihtokouluopetuksen/ hiihtovalmennuksen seuran ohjatuissa harjoituksissa sekä ryhmävakuutuksen treenien ajaksi. Harrastehiihtäjä voi kilpailla seuran omissa kilpailuissa sekä maakuntaviestissä.

- Kilpahiihtäjän kausimaksu 50 €

*sisältää hiihtovalmennuksen seuran ohjatuissa harjoituksissa sekä ilmoittamisen ja osallistumismaksut hiihtokilpailuihin. Lisäksi hiihtäjä voi osallistua seuran harjoitusleireille ja Pohjois-Pohjanmaan hiihto ry:n harjoitusleireille maksamalla omavastuuosuuden 20€/leiri.

* HUOM! Kilpaileminen muulla kuin seuratasolla edellyttää skipassin hankkimista! Lisätietoja: https://hiihtoliitto.fi/kilpailutoiminta/lisenssit-ja-skipassit/

*Kausimaksu maksetaan HaU hiihtojaoston tilille FI37 5029 0420 0440 30, OP Suomenselkä. Viitteeksi hiihtäjän nimi

2009 ja aiemmin syntyneet:

- Harrastehiihtäjän kausimaksu 30€

*sisältää hiihtokouluopetuksen/hiihtovalmennuksen seuran ohjatuissa harjoituksissa sekä ryhmävakuutuksen treenien ajaksi. Harrastehiihtäjä voi kilpailla seuran omissa kilpailuissa sekä maakuntaviestissä.

- Kilpahiihtäjän kausimaksu 70 €

*sisältää hiihtovalmennuksen seuran ohjatuissa harjoituksissa sekä ilmoittamisen ja osallistumismaksut kansallisiin hiihtokilpailuihin. Sisältää myös ilmoittautumismaksut sekä seuran yhteisen majoituksen SM- kisoihin. Lisäksi hiihtäjä voi osallistua seuran harjoitusleireille ja Pohjois-Pohjanmaan hiihto ry:n harjoitusleireille maksamalla omavastuuosuuden 20€/leiri. Piirin valmennusryhmään valituille seura maksaa leirien omavastuuosuudet.

* HUOM! Kilpaileminen muulla kuin seuratasolla edellyttää LISENSSIN hankkimista! Lisätietoja: https://hiihtoliitto.fi/kilpailutoiminta/lisenssit-ja-skipassit/

*Kausimaksu maksetaan HaU hiihtojaoston tilille FI37 5029 0420 0440 30, OP Suomenselkä. Viitteksi hiihtäjän nimi.

HUOMIOITHAN, ETTÄ Seuran edustaminen kilpailuissa ja harrastesarjoissa tai seuran nimen kirjaaminen missään yleisessä tapahtumassa edellyttää, että olet seuran jäsen.

 

Jäsenmaksun maksaminen:

Leirimaksut 2021-2022:

- hiihtäjän omavastuu 20€/leiri

- mukaan tuleva huoltaja/ muu perheenjäsen maksaa leirimajoituksensa itse.

- leireistä voit kysyä lisää ryhmäsi valmentajalta