Kausimaksut

Kausimaksut 2022-2023

 

2011 ja myöhemmin syntyneet:

- Harrastehiihtäjän kausimaksu 35 €+ osallistuminen paperimyyntiin syyskuussa/80 € lisämaksu

*sisältää hiihtokouluopetuksen/ hiihtovalmennuksen seuran ohjatuissa harjoituksissa sekä ryhmävakuutuksen treenien ajaksi. Harrastehiihtäjä voi kilpailla seuran omissa kilpailuissa sekä maakuntaviestissä. Harrastehiihtäjä voi osallistua myös seuran ja Pohjois- Pohjanmaan hiihto ry:n harjoitusleireille maksamalla leirimaksut itse.

- Kilpahiihtäjän kausimaksu 60 €+osallistuminen paperimyyntiin syyskuussa/80 € lisämaksu

*sisältää hiihtovalmennuksen seuran ohjatuissa harjoituksissa sekä osallistumismaksut Hiihtoliiton/KLL hiihtokilpailuihin. Lisäksi hiihtäjä voi osallistua seuran harjoitusleireille ja Pohjois-Pohjanmaan hiihto ry:n harjoitusleireille maksamalla omavastuuosuuden 15€/leirivrk.

* HUOM! Kilpaileminen muulla kuin seuratasolla edellyttää skipassin hankkimista! Lisätietoja: https://hiihtoliitto.fi/kilpailutoiminta/lisenssit-ja-skipassit/

*Kausimaksu maksetaan HaU hiihtojaoston tilille FI37 5029 0420 0440 30, OP Suomenselkä. Viitteeksi hiihtäjän nimi

2010 ja aiemmin syntyneet:

- Harrastehiihtäjän kausimaksu 35€+osallistuminen paperimyyntiin syyskuussa/80 € lisämaksu

*sisältää hiihtokouluopetuksen/hiihtovalmennuksen seuran ohjatuissa harjoituksissa sekä ryhmävakuutuksen treenien ajaksi. Harrastehiihtäjä voi kilpailla seuran omissa kilpailuissa sekä maakuntaviestissä. Harrastehiihtäjä voi osallistua myös seuran harjoitusleireille maksamalla leirimaksut itse.

- Kilpahiihtäjän kausimaksu 80 €+osallistuminen paperimyyntiin syyskuussa/80 € lisämaksu

*sisältää hiihtovalmennuksen seuran ohjatuissa harjoituksissa sekä osallistumismaksut hiihtoliiton/KLL hiihtokilpailuihin. Sisältää myös ilmoittautumismaksut sekä seuran yhteisen majoituksen SM- kisoihin. Lisäksi hiihtäjä voi osallistua seuran harjoitusleireille ja Pohjois-Pohjanmaan hiihto ry:n harjoitusleireille maksamalla omavastuuosuuden 15€/leirivrk. Hiihtoliiton maajoukkue/haastajaryhmiin valituille urheilijoille seura maksaa kaudella 2022-23 puolet leirimaksuista.

* HUOM! Kilpaileminen muulla kuin seuratasolla edellyttää LISENSSIN hankkimista! Lisätietoja: https://hiihtoliitto.fi/kilpailutoiminta/lisenssit-ja-skipassit/

*Kausimaksu maksetaan HaU hiihtojaoston tilille FI37 5029 0420 0440 30, OP Suomenselkä. Viitteksi hiihtäjän nimi.

HUOMIOITHAN, ETTÄ Seuran edustaminen kilpailuissa ja harrastesarjoissa tai seuran nimen kirjaaminen missään yleisessä tapahtumassa edellyttää, että olet seuran jäsen.

Jäsenmaksun maksaminen: 

Ainaisjäsenyys            100 eur.

Jäsenmaksut vuodelle 2022:

Kannattajajäsenyys      50   eur.


Henkilöjäsenyys          10   eur.


Perhejäsenyys             20   eur. 

  • Samassa taloudessa asuvat henkilöt (2 aikuista + alle 18v lapset) 

Jäsenmaksu maksetaan HaU hiihtojaoston tilille FI37 5029 0420 0440 30, OP Suomenselkä

Viestikenttään teksti: Jäsenmaksu 2022 sekä jäsenen nimi ja paikkakunta

(Perhejäsenyys: KAIKKI henkilöt jota maksuun sisältyy)

Jäsenmaksu on voimassa aina maksuhetkestä toimikauden loppuun asti. Seuran toimikausi katkeaa joka vuosi maaliskuun viimeinen päivä. (paitsi ainaisjäsenyys) Jäsenmaksu maksetaan vain kerran, eli vaikka osallistut useamman jaoston toimintaan, vain yksi jäsenmaksu riittää.

Leirimaksut 2022-2023:

- hiihtäjän omavastuu 15€/leirivrk, maksetaan omatoimisesti jaoston tilille heti leirin jälkeen

- mukaan tuleva huoltaja/ muu perheenjäsen maksaa leirimajoituksensa itse.

- leireistä voit kysyä lisää ryhmäsi valmentajalta

PAPERIMYYNTI:

-Kaikki jaoston toiminnassa mukana olevat, lukuunotamatta Tuiskun Latukone- hiihtokoululaisia, ovat velvoitettuja osallistumaan paperimyyntiin tai maksamaan 80€ lisämaksun seuran tilille. Paperimyynti siis koskee HAISULIT ja HOPPARIT- ryhmän harjoituksiin osallistuvia sekä tämän lisäksi KAIKKIA seuran LISENSSIHIIHTÄJIÄ, riippumatta hiihtäjän iästä. Paperimyynnillä katetaan kohonneita kustannuksia kaikkien jaoston toimintojen osalta.

-Paperien myyntiaika on 9.9.-30.9.2022. Kukin hiihtäjä myy vähintään 10 säkkiä paperia tai maksaa seuralle 80€ lisäkausimaksun.

-Lisätiedot ja ohjeet paperimyynnistä saat seuran whatsapp- tiedotuspalstalta tai pyydettäessä viestillä pj. Outi Lehtonen 040-5714115.

-Paperimyynnin lisäksi hiihtojaosto talkoilee mm. aurausviittojen teossa ja säilölumen tykityksessä sekä järjestää talkoilla kilpailuja. Talkoihin osallistumista hiihtäjän tai tämän taustajoukkojen osalta edellytetään kaikilta toiminnassa mukana olevilta. Tietoa talkoista saa seuran whatsapp- tiedotuspalstalta tai pj:ltä.