Aakonmajan maastopyöräreitti

Pyöräreitin seuraavat rakennustalkoot:

(seuraa ilmoittelua)

Reitti on täysin ajokuntoinen, merkkaukset on työn alla!

 

Aakonmaja sijaitsee osoitteessa:

Turvetie 1272   86600 HAAPAVESI

Linkki lähtöpaikalle: Kansalaisen karttapaikka

 

 

Aakonmajan ulkoilualueelle rakennetaan xc aakonvuori niminen maastopyöräreitti kesien 2020-2021 aikana. Hanke toteutetaan keskipiste-leaderin rahoituksella. Rahoituksen on hakenut Aakonvuoriyhdistys.

 

Maastopyöräreitille kertyy pituutta 5 km. Reitti pyritään rakentamaan kaiken tasoisille käyttäjille niin että vaikeimmille osuuksille tehdään helppompia kiertoreittejä. Reitin suunnittelussa on otettu huomioon jo alueelle rakennetut muut reitistöt ja muut alueen käyttäjät.

 

Reitin talkoot on jo aloitettu ja tälle sivulle päivitetään radan valmistumisaste. Pdf tiedostosta voit katsoa mitä töitä milläkin osuudella on suunnitteilla ja mitä on jo tehty. Jos kiinnostuit maastopyöräreitistä ja haluat tulla mukaan talkoisiin, ota yhteyttä! Yhteistalkoita järjestetään lähes viikottain. Töitä on: risujen poisto, sammaleen poisto kalliolta, sillan rakentamista, murskeen lapiontia, kivien siirtoa, reitin merkkaus, jne...

 

Janne Rytky: 0400 793 052

Mika Lehtola: 040 704 3323

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.