Aakonmajan maastopyöräreitti

XC-AAKONVUORI ON NYT VALMIS AJETTAVAKSI LÄPIASTI.

Reitin varrelle on rakennettu esimerkiksi siltoja, pitkospuita ja kumpareita. Maasto vaihtelee avokalliosta metsäpohjaan ja maisemat on taattua Korkatin kauneutta.

Nyt pyörät mukaan ja kohti Aakonmajaa. Lähtöpyloni löytyy moottoriradan vierestä Aakonmajalta. Reitti palaa samaan paikkaan. Reitti on merkattu maastoon oranssilla värillä maalatuilla paaluilla ja opasviitoilla.

TERVETULOA PYÖRÄILEMÄÄN KORKATTIIN!

Alla opaskartta radalle

 

Aakonmajan ulkoilualueelle rakennetaan xc aakonvuori niminen maastopyöräreitti kesien 2020-2021 aikana. Hanke toteutetaan keskipiste-leaderin rahoituksella. Rahoituksen on hakenut Aakonvuoriyhdistys.

 

Maastopyöräreitille kertyy pituutta 5 km. Reitti pyritään rakentamaan kaiken tasoisille käyttäjille niin että vaikeimmille osuuksille tehdään helppompia kiertoreittejä. Reitin suunnittelussa on otettu huomioon jo alueelle rakennetut muut reitistöt ja muut alueen käyttäjät.

 

Reitti on nyt merkattu ja valmis ajettavaksi läpi asti. Jos huomaatte puutteita tai korjausehdotuksia, niin olkaa yhteydessä.

 

Janne Rytky: 0400 793 052

Mika Lehtola: 040 704 3323

Pyöräreitin seuraavat rakennustalkoot:

(seuraa ilmoittelua)

Reitti on täysin ajokuntoinen!

 

Aakonmaja sijaitsee osoitteessa:

Turvetie 1272   86600 HAAPAVESI

Linkki lähtöpaikalle: Kansalaisen karttapaikka

 

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.